Ketterällä työmatkaliikenteen kehitysprojektilla tutkitusti tuloksia

Kymmenien työyhteisöjen ja yli 40 000 kyselyvastauksen kokemuksella olemme Suomen johtava työmatkaliikenteen asiantuntija. Haasta meidät rakentamaan työpaikallesi räätälöity työmatkaliikenteen kehitysprojekti!

 

Mobinet on tehnyt pitkäjänteistä työmatkaliikkumisen kehittämistyötä kymmenien asiakkaidensa kanssa osoittaen, että työmatkaliikkumisen ohjaamisella voidaan saada nopeasti aikaan merkittäviä tuloksia.

Mobinet ja If vahinkovakuutusyhtiö aloittivat yhteistyön Turun toimipisteen työmatkaliikkumisen suunnittelulla ja hyvien kokemusten jälkeen työtä jatkettiin Espoon toimipisteessä, jossa varauduttiin Länsimetron käynnistymisen. ”Ilman tätä projektia emme olisi saaneet käyntiin näin nopeasti ja näin monipuolisia uudistuksia”, työhyvinvointipäällikkö Irma Saarinen antoi palautetta. Viimeisimmässä hankkeessa vuonna 2017 selvitettiin Ifin mahdollisuuksia lisätä joukkoliikenteen käyttöä työasiamatkoilla Turun ja Espoon toimipisteiden välillä.

Pisin seurantatieto työmatkaliikenteen kehityksestä on Uudenmaan Ely-keskuksesta, jonka ensimmäinen työmatkaliikenteen toimenpideohjelma laadittiin Mobinetin avustuksella jo vuonna 2011. ”Kaikki suunnitellut asiat ovat jollain tavalla edenneet. On oikeasti tapahtunut asioita, vaikka resurssit ovat olleet pienet”, ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen johtaja Satu Pääkkönen totesi.

Vaikutukset ovat ylittäneet kaikki odotukset: auton käyttö työmatkoilla on vähentynyt 60 % ja työmatkojen hiilidioksidipäästöt henkilöä kohden ovat vähentyneet 40 % viimeisen viiden vuoden aikana.

Lue lisää muista referensseistämme täältä! http://www.mobinet.fi/referenssit/

.