Seminaari 3.12. Resurssiviisautta työmatkoihin – ratkaisu pysäköintiongelmiin ja reiluun kohteluun

Eeva_pieni

Mobinet on kehittänyt resurssiviisaan työmatkaliikkumisen toimintamallin yhdessä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kanssa. Työ on osa Sitran ja Jyväskylän kaupungin Kohti resurssiviisautta -hanketta, jolla edistetään luonnonvarojen viisaampaa käyttöä sekä vähennetään haittoja ympäristölle yhteistyössä kaupunkilaisten, yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Työssä toteutettiin Keski-Suomen sairaanhoitopiirille työmatkaliikkumisen kartoitus, resurssiviisaiden kulkutapojen kokeiluja ja toimenpiteiden suunnittelutyöpajoja.

Toimintamalli esitellään avoimessa seminaarissa 3.12.2014 Jyväskylässä. Siellä kuullaan muun muassa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin henkilöstöjohtajan Eeva Aarnion kokemukset toimintamallista sekä omasta työmatkapyöräilykokeilusta.

Seminaarin ohjelma ja lisätietoa toimintamallin kehittämisestä löytyy hankkeen blogista: http://resurssiviisastyomatka.wordpress.com/.