Cyclehoop Parkkiruututeline on Vuoden liikuntatuote

parkkiruututeline

Mobinetin kumppanin Valpastin Oy:n maahantuoma Cyclehoop Parkkiruututeline palkittiin 8.3.2012 vuoden ulkomaalaisena liikuntatuotteena. Kyseessä on autoprofiilin kokoinen ja muotoinen pyöräteline, joka viestittää, kuinka tärkeää on, että pyöräilylle varataan kaupungeissa tilaa.

Yhteiskunnallinen vaikuttavuus viehätti tuomaristoa

”Cyclehoop Parkkiruututeline oli tuomariston valinta ulkomaalaiseksi liikuntatuotteeksi, koska tuote kohdistuu kaiken kuntoisiin ja tasoisiin liikkujiin.  Tuote tekee pyöräilyn näkyväksi ja antaa keinon esimerkiksi yrityksille kannustaa työntekijöitään työmatkaliikuntaan”  luonnehtii kilpailun pääsihteeri Ari Puro-Aho. ”Myös tuotteen yhteiskunnallinen vaikuttavuus ja hauska design puhuttelivat tuomaristoa.”

Lue lisää Vuoden liikuntatuotteesta.