Joukkoliikenteen aikataulut lähelle

Julkisista tiloista tuttuja aikataulunäyttöjä voidaan asentaa myös yrityksen tiloihin, nettisivuille tai intranettiin. Esimerkiksi aulatiloissa oleva näyttö palvelee sekä työntekijöitä että asiakkaita ja antaa kuvan vastuullisesti toimivasta yrityksestä. Näytöt esittävät reaaliajassa lähimpien pysäkkien seuraavat lähdöt ja poikkeusliikennetiedotteet.

Helsingin seudun liikenne tarjoaa aikataulupalvelun suunnittelun veloituksetta, yritys maksaa vain laitteiston ja asennuksen.

Sähköisiä aikataulupalveluita voi asentaa yrityksen omille sivuille tai intranettiin. Esimerkiksi reittioppaan hakuikkuna on ollut suosittu palvelu. Sähköiset palvelut yritys voi asentaa järjestelmiinsä omatoimisesti HSL:n ohjeiden mukaan.

Kysy Mobinetiltä lisää joukkoliikenteen aikataulupalveluista. Autamme mielellämme.