Saisiko olla työsuhdepyörä tai laadukkaat pyöräpysäköintitilat?

Mobinetin kautta voi nyt helposti tutustua ja ottaa käyttöön työsuhdepyöriä. Yhteistyökumppanimme Suomen Työsuhdepyörä Oy tarjoaa huoltoleasing-pyöriä yrityksille. Työsuhdepyörä on tehokas, helppo ja edullinen tapa motivoida henkilökuntaa pitämän huolta kunnostaan ja parantaa henkilökunnan hyvinvointia ja työssajaksamista.

Työsuhdepyöräksi voi valita mieleisensä pyörän kattavasta valikoimasta. Työnantaja maksaa pyörän leasing-vuokran, ja työntekijän maksettavaksi jää laskennallinen osa pyörän verotusarvosta. Kahden vuoden sopimus sisältää määräaikaishuollot töineen ja varaosineen. Sopimuskauden päättyessä käyttäjällä on mahdollisuus lunastaa pyörä edullisesti omakseen.

”Työsuhdepyörien käyttöönotto Spondassa sai monet innostumaan pyöräilystä vuosikausien, jopa kymmenien vuosien, tauon jälkeen”, kertoo henkilöstöpäällikkö Heli Mäkelä Sponda Oyj:stä. ”Yhden sairauspoissaolopäivän kustannus vastaa 3–4 kuukauden työsuhdepyöräkustannusta”, Mäkelä jatkaa.

Toinen uusi yhteistyökumppanimme Valpastin Oy tarjoaa kokonaisvaltaista pyöräparkkipalvelua suunnittelusta telineiden asennukseen. Tarjolla on myös kiinteitä pyöräpumppuja. ”Pyöräpysäköinnin laadukas järjestäminen viestii, että työmatkapyöräilijöitä arvostetaan”, kertoo Valpastin Oy:n toimitusjohtaja Mari Päätalo. Tutkimusten mukaan ihmiset pyöräilevät silloin, kun se on helppoa ja pyörän säilyttäminen on turvallista. Yhden autopaikan vaatimaan tilaan mahtuu 10 polkupyörää. Autoilun korvautuminen pyöräilyllä vähentää olennaisesti pysäköintitilan tarvetta.

Lisätietoja Suomen Työsuhdepyörä Oy:stä.

Lisätietoja Valpastin Oy:stä.