HSL:n matkakortilla alennusta yhteiskäyttö- ja vuokra-autoista

Suosimalla joukkoliikennettä säästää rahaa ja ympäristöä. Joskus autoa kuitenkin syystä tai toisesta tarvitaan; sitä ei kuitenkaan ole pakko omistaa itse. Autoa voi kysyä lainaksi kaverilta, matkan voi taittaa kimppakyydillä tai alleen voi ottaa yhteiskäyttö- tai vuokra-auton.

Yhteiskäytössä joukko ihmisiä käyttää autoa sovittujen pelisääntöjen ja korvausten mukaisesti. Auto varataan netissä tai puhelimitse silloin, kun sitä tarvitaan, vaikka vain muutamaksi tunniksi kerrallaan. Se noudetaan käyttöön koti- tai työpaikan lähettyviltä.

Yhteiskäyttöpalveluyritykset, kuten pääkaupunkiseudulla toimiva City Car Club, tarjoavat erilaisia automalleja asiakkaidensa käyttöön. Laskutus perustuu aika- ja kilometrikorvaukseen. HSL:n matkakortti, jolle on ladattu kautta, oikeuttaa 25 % alennukseen City Car Clubin pakettihinnoista, kun palveluun liittyy uutena asiakkaana. Lue lisää HSL:n uutisesta.

Mobinetilta voi mielellään kysyä lisää yhteistyökumppanimme City Car Clubin palveluista.